Winkelmand

Bevat 0 producten
Totaal: € 0

Zoeken


Klantenservice

Garantie

Op al onze producten zit, bij normaal gebruik, een garantietermijn van 6 maanden, tenzij anders vermeld. Wanneer u een defect heeft geconstateerd kunt u een aanvraag in dienen middels ons contactformulier of kunt u ons telefonisch bereiken op nummer 0224-541855.

Retourneren

U uw product retour sturen. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst. Het is wel belangrijk dat de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat is en het product compleet. Voordat u producten retour stuurt dien u een retournummer aan te vragen via ons contact formulier. Vermeld bij deze aanvraag het ordernummer van uw bestelling en de naam en/of het productnummer van het product dat u wilt terugsturen. U ontvangt dan van ons een retournummer en u kunt het product onder vermelding van dit nummer retour sturen. 

De verzendkosten zijn wel voor uw rekening. U kunt uw product terugsturen via het postkantoor of met een transportbedrijf bij u in de buurt. Is het pakket te groot voor het postkantoor en kunt u geen transportbedrijf vinden, dan kunnen wij de goederen laten afhalen. Daarvoor kunt u een aanvraag indienen middels ons contactformulier. Echter worden de kosten hiervoor wel doorberekend.

Verzenden

Zodra de betaling is geregeld (ontvangen bij vooruitbetaling) verzamelen wij de goederen. Afhankelijk van het tijdstip van de order, gaan deze goederen dezelfde dag nog op transport. Wanneer er te weinig tijd is tussen order en verzending zullen de goederen een dag later worden verzonden. GLS doet zijn best de goederen binnen 24 uur af te leveren. Echter kan Hydraulicworld dit niet garanderen. Hydraulicworld heeft ook geen inspraak in het aflevertijdstip. Mocht u niet aanwezig zijn dan laat GLS een bericht achter met wanneer het pakket opnieuw wordt aangeboden, dit is meestal de volgende dag.

Betaling

Hydraulicworld hanteert 3 betalingsmogelijkheden te weten:
1) Vooruitbetaling. Na het invoeren van de order ontvangt u per e-mail uw bevetiging/rekening. U kunt dan het geld overmaken naar rekeningnummer: 97.02.61.373. Internationale bankcodes: IBAN nummer: NL55ABNA0970261373, BIC code: ABNANL2A. Zodra de betaling is ontvangen gaan wij over tot verzending. De duur tussen het overmaken en ontvangen hebben wij niet in de hand. Gemiddeld genomen ligt dit op 1 dag.
2) Ideal betaling. Na de orderinvoer heeft u besloten om Ideal betaling te doen. Wij krijgen een melding dat de betaling akkoord is. Wij verzenden direct de goederen.
3) Rembours. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Kiest u voor de betaaloptie Rembours dan kunt u betalen aan de bezorger. Voor deze betaaloptie rekent Toolworld extra betaalkosten: €12,- plus 10% van het orderbedrag inclusief BTW. Dit omdat de transporteur extra kosten in rekening brengt.

Hoe te bestellen

U kunt bij Hydraulicworld alleen bestellen via internet. U hoeft niet eerst in te loggen voordat u iets besteld. Zo heeft u de mogelijkheid ons pakket te bekijken, en als u iets interessants tegenkomt te bestellen. Zodra u ingelogd bent heeft u de beschikking over meer functionaliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw oude orders bekijken, heeft u inzicht in openstaande posten en leveringen. Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via ons contactformulier.

Leveringen

Ons uitgangspunt is vandaag besteld morgen in huis. Echter wel afhankelijk van de betalingsmethode. Voor leveringen via Ideal en op rekening is dit geen probleem. Vooruitbetalingen kunnen 1 a 2 dagen langer duren. Mocht er onverhoopt toch een voorraadverschil zijn opgetreden waardoor wij (gedeeltelijk) niet kunnen uitleveren zullen wij u tijdig in kennis stellen of een alternatief aanbieden.