Let op!

Naar aanleiding van de COVID-19 situatie hebben wij onze dienstverlening tijdelijk aangepast.

Op aanraden van het RIVM gaan wij in ploegendiensten werken om het aantal contactmomenten te beperken. Om die reden kan het zijn dat wij soms telefonisch minder goed bereikbaar zijn, waardoor wij u verzoeken zoveel mogelijk uw bestellingen via Hydraulicworld.nl door te geven aan ons.

Levering van bestellingen


We doen ons uiterste best om uw bestellingen de volgende dag bij u op locatie te hebben, maar kunnen dit niet altijd garanderen. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Zorg ervoor dat wij uw bestellingen af kunnen leveren op uw locatie. Pakketten die worden verzonden en niet bezorgd kunnen worden vanwege sluiting van de ontvangende partij, worden door de vervoerder automatisch weer geretourneerd, tegen retourkosten. Indien dit het geval is bij uw bestelling, zijn wij momenteel genoodzaakt deze kosten aan u door te belasten. Dit is hiermee een aanvullende voorwaarde op onze algemene voorwaarden.
Door het plaatsen van een bestelling accepteert u deze aanvullende voorwaarde.

Mocht uw ontvangstlocatie gesloten zijn, geef dan een alternatief adres aan ons door, of wacht met het plaatsen van uw bestelling.

Uiteraard doen wij ook in deze tijden onze uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor uw begrip.Aan het laden
Aan het laden