pers.hand p-16hp

Art nr. 27680400
P16HP compact, snel en betrouwbaar Finn Power’s compacte P16HP is ontworpen als service voor reparaties op locatie, een betrouwbare handpers die eenvoudig te bedienen is. De Finn Power P16HP is een handbedienbare slangenpers voor werkplaats en magazijn. Hij is eenvoudig te gebruiken, licht en
Op voorraad
Prijs
€ 1.512,00
excl. BTW

Bekijk staffelkorting

Aantal Besteleenheid Prijs Prijseenheid
1 Stuks € 1.512,00 per
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Specificaties
Lengte 331 mm
Werkdruk 955 kN
Breedte 401 mm
Hoogte 271 mm
Omschrijving

P16HP compact, snel en betrouwbaar

Finn Power’s compacte P16HP is ontworpen als service voor reparaties op locatie, een betrouwbare handpers die eenvoudig te bedienen is.
De Finn Power P16HP is een handbedienbare slangenpers voor werkplaats en magazijn. Hij is eenvoudig te gebruiken, licht en compact qua afmetingen en hierdoor eenvoudig te verplaatsen tussen locaties.
Deze draagbare slangenpers werkt ook op plaatsen waar geen stroom of perslucht beschikbaar is. Finn Power service machines zijn robuust en zeer betrouwbaar. Het ergonomische design, de snelle handpomp en de grote perskracht maakt ze ideaal als slangenpers voor gebruik op locatie en in een service bus.
Een controlelampje dat werkt op een 9V batterij, gaat branden als de ingestelde persmaat is bereikt. De P16HP is voorzien van een bekkenlade waarin de persbekken opgeborgen kunnen worden.

Finn Power krimpmachines worden standaard zonder persbekken geleverd.

P16HP
Persbereik (mm)(1)10-45
Perskracht (kN)955
Perskracht (Tonnage)95
Max. slang diam. (inches)1″
BekkensetP16
Max. opening (mm)(4)+20
Instellen persmaathandmatig
Motor (kW)handpomp
Motor (HP)handpomp
1. Met standaard bekken. Persbereik en model kunnen worden aangepast met speciale bekken.
4. Maximale opening is het totale persbereik. Voeg deze waarde toe aan de minimale persdiameter van het te gebruiken bekkenset. Het resultaat is de maximale opening van de machine met het geplaatste bekkenset.
    Aan het laden
    Aan het laden